Over Leef Lite

Wat ontzettend leuk dat je op deze pagina kijkt en dat je op de website van Leef Lite gekomen bent. Leef Lite is een blog met als doel jou een lite leven te geven, oftewel een lichter leven. Lichter in de breedste zin van het woord. Vrijer. Vrolijker. Veerkrachtiger. Gelukkiger. Om je leven zo te leiden dat je kiest voor wat jou blij maakt.

Foto van Petra van Berkum

Waarom? Omdat dat ook mij blij maakt. Mijn naam is Petra. Ik ben..eeh…een mens, haha. In het dagelijks leven coach ik onder de naam Vuur en Vleugel, ben ik docent/begeleider op een hbo en leef ik samen met een lieve hond en man in het hoge noorden te Groningen.

Je kan het al raden, ik ben ook coach geworden met als doel mensen een vrijer leven te laten leiden. Vrijheid staat voor mij in een hoog vaandel en daarnaast gun ik het gewoon iedereen om wat blijer en vrijer te leven. Door bijvoorbeeld dingen beter lost te kunnen laten en meer te gaan voor wat jij het liefste wilt doen. En ik vind het leuk om daar over te schrijven en mijn kennis er over te delen. Zelf vond ik het vrije en lichte leven iets te breed als onderwerp om op mijn coach-website over te bloggen en wou ik ook een plekje hebben waar ik wat meer persoonlijk kon bloggen, dus begon ik een andere website: dat werd Leef Lite.

Ik word blij van een mooie wandeling in de natuur, reizen naar plaatsen die ik nog niet ken, zonnig weer, lekkere thee, rust en een goed gesprek.
Daarnaast kan jij mij ook blij maken door een reactie achter te laten op een van de berichten, Leef Lite te volgen op Facebook, Instagram of Twitter en te delen met anderen wat jij interessant vond! Ik wens je veel leesplezier :D!